Vapaa savityöpaja (4 t)

posted in: Kurssit | 0

Kulhoja, veistoksia tai vaikkapa teepannu? Tule toteuttamaan ideasi saveen itsenäisesti työskennellen asiantuntevassa opastuksessa. Työpajassa käytettävissäsi ovat laadukkaat korkeanpolton savet sekä peruslasitteet. Pajamaksua vastaan saat käyttää 4 kg savea, maksuun sisältyy savimäärän poltot ja lasitteet. Ilmoittautuessasi muista mainita kurssipäivä jolle olet tulossa. Mikäli osallistut pajaan vain kerran voin tehdä lasittamistyön lisämaksua vastaan. Kurssi sopii jo hieman saven kanssa työskennelleille.

Pajapäivät:
1. la 22.8. klo 11-15
2. la 5.9. klo 11-15
3. su 11.10. klo 11-15
4. la 14.11. klo 11-15

1 krt. 65 €

Ilmoittaudu

Kokeile dreijausta 3 (3 t)

posted in: Kurssit | 0

Lyhyellä intensiivikurssilla tutustutaan dreijauksen perusteisiin alusta alkaen. Kurssilla harjoitellaan saven keskittämistä sekä pienen esineen muotoilemista dreijaamalla. Kurssi sopii erityisesti niille dreijaamisesta kiinnostuneille, jotka haluavat kokeilla uutta tekniikkaa. Kaikki materiaalit polttoineen sisältyvät kurssin hintaan. Lasitetut työt ovat noudettavissa pajalta noin kahden viikon kuluttua kurssista.

Kurssille otetaan 5 osallistujaa.

su 23.8. klo 11-14

80 €

Ilmoittaudu

Ruukkuja (5 t)

posted in: Kurssit | 0

Kurssilla valmistamme persoonallisia ruukkuja makkaratekniikkaa sekä apumuotteja hyödyntäen. Käytössä herkullisen väriset ja helposti käsiteltävät korkeanpolton kivitavarasavet. Työ on mahdollista pinnoittaa oksideilla sekä savilietepatinoin. Kurssille ovat tervetulleita myös kouluikäiset lapset vanhempansa seurassa. Työt ovat noudettavissa pajalta noin kahden viikon kuluessa kurssista.

su 27.9. klo 11-16

90 €, lapsi 70 €

Ilmoittaudu

Kuppeja, kulhoja ja lautasia (6,5 t)

posted in: Kurssit | 0

Tule valmistamaan oma tyylikkäät, rustiikit tai hauskat astiat kotiin. Kurssilla valmistetaan apumuotteja hyväksikäyttäen yhtenäinen sarja esineitä, opitaan apumuottien käyttöä, esineiden viimeistely sekä lasitetaan työt. Käytössä on mikron ja tiskikoneen kestävät korkeanpolton savet. Toinen kurssikerta varattu esineiden lasittamiseen. Kurssi sopii hyvin keramiikkaan tutustumiseen sekä lasittamisen perustekniikoiden kertaamiseen. Kurssille ovat tervetulleita myös kouluikäiset lapset vanhempiensa seurassa.

la 17.10. klo 11-14
la 24.10 klo 11-14.30

105 €, lapsi 70 €

Ilmoittaudu

Jouluinen perhekeramiikkapaja (2,5 t)

posted in: Kurssit | 0

Yhdessätekemisen iloa saven parissa. Muovailemme erilaisia jouluisia ja talvisia töitä helpoin perustekniikoin sekä vapaasti kokeillen. Työt maalataan savilietevärein ja poltetaan kestäviksi. Kurssi sopii kaikenikäisille lapsille. Kaikki käytettävät materiaalit polttoineen sisältyvät kurssin hintaan.

su 29.11. klo 11-13.30

Kurssihinta 65 € (aikuinen ja lapsi), toinen lapsi 20 €

Ilmoittaudu

Muki ja Lautanen (3,5 t)

posted in: Kurssit | 0

Tule valmisamaan itsellesi tai ystävälle lahjaksi muki ja lautanen. Käytössämme on kestävät ja helposti muovailtavat korkeanpolton savet. Kurssilla valmistamme mukeja ja lautasia levytekniikalla ja apumuotteja käyttäen. Tutustumme kostean saven kuviointiin leimasimin sekä savilietevärein. Valmiit lasitetut työt ovat noudettavissa pajalta viikon kuluttua kurssista.

la 12.12. klo 11-14.30

70 €, lapsi 50 €

Ilmoittaudu

Kokeile dreijausta 4 (3 t)

posted in: Kurssit | 0

Lyhyellä intensiivikurssilla tutustutaan dreijauksen perusteisiin alusta alkaen. Kurssilla harjoitellaan saven keskittämistä sekä pienen esineen muotoilemista dreijaamalla. Kurssi sopii erityisesti niille dreijaamisesta kiinnostuneille jotka haluavat kokeilla uutta tekniikkaa. Kaikki materiaalit polttoineen sisältyvät kurssin hintaan. Lasitetut työt ovat noudettavissa pajalta noin kahden viikon kuluttua kurssista.

Kurssille otetaan 5 osallistujaa.

ti 29.12. klo 11-14

80 €

Ilmoittaudu